Σχετικά με εμάς

Ta Andria's Donuts είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται, τα τελευταία 12 χρόνια, στην παραγωγή ντόνατς, παράγοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα. Μέλημα μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας και του τελικού καταναλωτή.

Όλα μας τα προϊόντα παράγονται από το εργαστήριο μας στην Αθήνα, το οποίο πληρεί όλους του κανόνες υγιεινής (κατά ISO 22000 : 2005).

Διαχρονικά, αναπτύσσουμε και εξελίσσουμε τις μεθόδους παραγωγής και παράλληλα επιλέγουμε προσεκτικά τις πρώτες ύλες και τους άμεσους προμηθευτές μας.

Προμηθεύουμε κυλικεία εταιρειών, cafe, φούρνους και catering ανάλογα με τις ανάγκες τους σε φρέσκα ή κατεψυγμένα ντόνατς. Στόχος μας είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες κάθε επαγγελματία που μας χρειάζεται για αυτό εξυπηρετούμε επιχειρήσεις σε όλη την Αττική αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα με το δίκτυο συνεργατών επαρχίας που διαθέτουμε.

Στα Andria's Donuts είμαστε σίγουροι πως μια δοκιμή θα σας πείσει. Για αυτό καλέστε μας στο 210 7703233 και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.